Sunday, May 29, 2011

4. päivä (28.5.)

Puolimatkassa ollaan!

Ikinä ei olisi uskonut, että taitamme puolet matkasta näin lyhyessä ajassa. Siitä suurin kiitos kuuluu uskollisille tukijoukoille, joita ilman emme olisi pystyneet taivaltamaan metriäkään! Saavuimme klo 20 aikoihin Kuortin jälkeiseen määränpäähän, josta on Heinolaan matkaa enää alle 30 kilometriä. Majapaikka on sama kuin edellisyönä, joten aamulla luvassa hieman sahaamista kyytien kanssa. Jaloissa painaa edelleen, mutta matkaa piristävät tukijoukot, huumori sekä yleinen kannustus - olemme edelleenkin hämillämme kaikesta tuesta ja myötätunnosta! :)

Tämän päivän taivallus marssittiin osittain rankkasateessa, mutta suurimman osan päivästä aurinko paistoi; tähti tulee toivottavasti paistamaan myös kampuksemme tulevaisuuden puolesta. Kuten jo aikaisemmin uutisoitiin, tiedekunta haluaa lisäaikaa kampuksemme tilanteen selvittämiseen. Pallo on siis tällä hetkellä kenttäpuoliskollamme ja jos sen haluaa haltuun, saa tulla yrittämään! Pallo kulkee nimittäin Maradonan nuoruusvuosien nokkeluudella kohti Eduskuntataloa ja se pysyy loppuun asti jaloissa.

Iso kiitos Jannelle, Elinalle ja appiväelle mökkilainasta, kuskaamisesta sekä muonituksesta. Sydämemme eivät riitä kertomaan kiitollisuudestamme. Aiomme huomenna kävellä Heinolaan ja ehkä hieman sen ohi. Tavoitteena olisi kävellä reilut 30 kilometriä ja majapaikka Heinolassa on edelleen hämärän peitossa. Yhteydenotot sallittuja ja sana kiertämään tutuille! Rummuttakaa myös medioita matkamme varrella, jotta saadaan ihmiset heräämään hyvän asian puolesta. Matka alkaa hiljalleen sujua enemmän rutiinilla ja lepoaikaakin jää enemmän. Huomenna luvassa hieman pidempää päivitystä tunnelmista kuvien ja spesiaalin sisällön kera.

Rauha, rakkaus ja toivo pitävät meidät elossa. Ne auttavat meitä jaksamaan ja uskomaan, että kampuksemme säilytetään Savonlinnassa.
Savonlinna kuittaa ja kumartaa Mäntyharjulle, huomenna Heinolalle.

- Michael & K-Man

No comments:

Post a Comment