Sunday, May 29, 2011

5. päivä (29.5.) ja meno jatkuu!

Meno on pysynyt aitona!

Kiitos kuuluu taas ensimmäisenä tukijoukoille - ilman teitä emme olisi edes Savonlinnan ABC:llä! :)

5. päivä on takana ja kävely alkaa sujumaan entistä enemmän rutiinilla. Villen poissaolo hämmentää tunnelmaa, mutta onneksi huomisen aamupäivän aikana kolmikko on taas takaisin vahvana pakettina. Tänään vaelsimme noin 30 kilometrin pätkän Kuortin läheisyydestä Heinolaan. Heinolassa tapasimme Itä-Hämeen toimittajan, joka auttoi rinkan kuljettamisessa (kiitos!) ja teki meistä jutun huomiseen lehteen. Majapaikka järjestyi Aijan avustuksella Savonlinnan kampuksellakin opiskelleen opettajaparin, Marjon ja Upin nurkista. Perillä odotti valtavan maittava iltapala ja saimme kokea vieraanvaraisuutta jälleen kerran. Suuri sydän Upille ja Marjolle.

Matka taittuu loistavasti ja kannanottoa Eduskuntatalolle saapumista varten on jo ehditty hauduttelemaan aivonystyröissä. Tarkoituksenamme on luovuttaa kannari/ehdotus Eduskunnalle ja vastaanottamassa oleville edustajille/ministereille, jossa vetoamme kampuksemme säilyttämiseen. Savonlinna de Compostela-vaeltajat eivät anna periksi, kuten ei anna kampuksemmekaan. Taistelemme loppuun asti!

Huomenna olisi enää reilut 30 kilometriä Lahteen, jonne olisi tarkoitus saapua iltapäivällä/alkuillasta. Tervetuloa vastaanottamaan! Majapaikka järjestyi lacrosse-Aapon kautta, siitä lisää huomenna. Tänään paukkuivat sataset, eli tasan 200 km taivallettu. JEE! Huomenna lisää päivitystä taas luvassa ja päivityksen sisällön suhteen saa esittää toivomuksia (risut, ruusut, mieltä askarruttavat kysymykset, mielipiteet jne).

Heinola nolla kuittailee ja porhaltaa huomenna kohti Suomen Miamia..vai oliko se Chicago? Rauhaa ja rakkautta!

1 comment:

  1. Niinkun jo sanoin, vähintä mitä mä voin tässä tilanteessa teidän hyväksi tehdä. :) Puss och kram!

    ReplyDelete